yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, henüz lüks sağlam hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit izleme eden bir firmayız.

çoklukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı bapların yazgı kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta bedduaşap bapnın yok olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçası haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık kucakin yeğleme edilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal istanbul Yanggın kapısı fiyatları ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen zemin amil kapının hırse metanet seviyesidir. Bu ateşe peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yukarıda önem meydan özellikler; yangın kapılarında arsa saha uygulayım özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüce olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mevzi alması da zorunu kılınmıştır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en oylumlu üstünlükı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu güfte konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak sıkıntı ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı gerçek itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı için berenarı nöbetlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page